LEDIGA TJÄNSTER
 

Vi söker medarbetare! 

Vi växer så det knakar (och dessutom ska Jonathan börja plugga...).

Vi behöver därför:

En serviceinriktad administratör
Vi söker dig som vill arbeta med allmänna kontorsgöromål, såsom t ex offertarbete, leverantörsreskontra, bokföringsrelaterade uppgifter och kundkontakt.

Ring Anna 0370-33 26 06 för frågor. Om du känner att detta är något för dig, skicka ansökan till anna@falksmetall.se och märk mailet med "Administratör". Vore kul om vi kan bli kollegor!

Operatör till nattskift
Vi söker operatörer som kan arbeta natt i vår robothall där vi kör ett antal Mazak Multiplex. 
 
God svenska i tal och skrift krävs. Ring 0370-33 26 05  till Johan för frågor. Ansökningar märkes "Operatör" och skickas till anna@falksmetall.se

Vi har  alltid behov av fler duktiga medarbetare så om du är sugen på att byta arbete, men kanske inte har kompetens för tjänsten ovan,  ring ändå  0370-33 26 00 till vår växel alternativt ring till Johan på telefon 0370-33 26 05.  Om du redan nu vet att du vill byta arbetsplats, använd formuläret nedan och skicka oss information om dig själv och vad du är bra på. Du kan även maila en spontanansökan till johan@falksmetall.se Märk mailet med "Arbetssökande".


 

Vill du arbeta i vårt team?

Skriv en presentation av dig själv och skicka in den till oss. Tala gärna om varför du tror att du skulle vara rätt person att arbeta på Falks Metall. 

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.

  • (max 50 MB)