LEDIGA TJÄNSTER
 

Vi söker medarbetare! 

Vi växer så det knakar.

Vi behöver därför:

Operatör till dagskift och till nattskift
Vi söker operatörer som kan arbeta dag eller natt hos oss. Vi kan lära ut om du bara är intresserad och vill lära dig nya saker, så lär vi dig yrket. Dock krävs god svenska i tal och skrift för att förstå de rutiner och instruktioner som säkerställer att vår arbetsplats uppfyller krav från kund och kvalitetsstandarder. 
 
Ring 0370-33 26 05  till Johan för frågor. Ansökningar märkes "Operatör dag" eller "Operatör natt" och skickas till anna@falksmetall.se

Vi har  alltid behov av fler duktiga medarbetare så om du är sugen på att byta arbete, men kanske inte har kompetens för tjänsten ovan,  ring ändå  0370-33 26 00 till vår växel alternativt ring till Johan på telefon 0370-33 26 05.  Om du redan nu vet att du vill byta arbetsplats, använd formuläret nedan och skicka oss information om dig själv och vad du är bra på. Du kan även maila en spontanansökan till johan@falksmetall.se Märk mailet med "Arbetssökande".


 

Vill du arbeta i vårt team?

Skriv en presentation av dig själv och skicka in den till oss. Tala gärna om varför du tror att du skulle vara rätt person att arbeta på Falks Metall. 

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.

  • (max 50 MB)