LEDIGA TJÄNSTER
 

Tack alla som sökt tjänsten som kvalitetsansvarig! 

Vi har fått så många läsvärda ansökningar från duktiga individer och till slut valt ut den som ska fylla en viktig lucka i vår organisation. Inga ansökningar kommer att sparas p g a GDPR, så om andra tjänster dyker upp framöver, hör av dig på nytt. 

Vi har tillsatt några tjänster som operatör och fortsätter detta arbete så fort vi börjar jobba igen i vecka 32. 

Lediga tjänster: Operatör Mazak
Vi har köpt fler maskiner och söker därför även operatör till dagtid, eftermiddag och natt i vår robothall
där vi har ett antal Mazak Multiplex.

God svenska i tal och skrift krävs. Ring 0370-33 26 06  till Anna för frågor. Ansökningar märkes "Operatör Mazak" och skickas till anna@falksmetall.se

Vi har  alltid behov av fler duktiga medarbetare så om du är sugen på att byta arbete, men kanske inte har kompetens för tjänsten ovan,  ring ändå  0370-33 26 00 till vår växel alternativt ring till Johan på telefon 0370-33 26 05.  Om du redan nu vet att du vill byta arbetsplats, använd formuläret nedan och skicka oss information om dig själv och vad du är bra på. Du kan även maila en spontanansökan till johan@falksmetall.se Märk mailet med "Arbetssökande".


 

Vill du arbeta i vårt team?

Skriv en presentation av dig själv och skicka in den till oss. Tala gärna om varför du tror att du skulle vara rätt person att arbeta på Falks Metall. 

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.

  • (max 50 MB)