LEDIGA TJÄNSTER
 

Vi söker operatör till dagtid, eftermiddag och natt i vår robothall där vi har ett antal Mazak Multiplex.
Ring vår produktionschef Johan på telefon 0370-33 26 05 och fråga mer om tjänsten. Alternativt maila en ansökan märkt "Operatör Mazak" direkt till johan@falksmetall.se

Vi söker även operatör dagtid till våra rundbordsmaskiner Hydromat. Erfarenhet av skärande bearbetning och/eller hydraulik är meriterande. God svenska i tal och skrift krävs. Ring 0370-33 26 05 till Johan för frågor. Ansökningar märkes "Operatör Hydromat" och skickas till johan@falksmetall.se

Vi söker även en produktionstekniker som kommer att bli vår produktionschefs högra hand. Du arbetar med förbättringar, deltar i offertarbetet och utvecklar leverantörer för produktionsändamål. Datavana och erfarenhet av skärande bearbetning krävs för tjänsten. Ring Johan 0370-33 26 05 eller maila ansökan till johan@falksmetall och märk den med "Produktionstekniker". 

Vi har  alltid behov av fler duktiga medarbetare så om du är sugen på att byta arbete, men kanske inte har kompetens för tjänsten ovan,  ring ändå  0370-33 26 00 till vår växel alternativt ring till Johan på telefon 0370-33 26 05.  Om du redan nu vet att du vill byta arbetsplats, använd formuläret nedan och skicka oss information om dig själv och vad du är bra på. Du kan även maila en spontanansökan till johan@falksmetall.se Märk mailet med "Arbetssökande".


 

Vill du arbeta i vårt team?

Skriv en presentation av dig själv och skicka in den till oss. Tala gärna om varför du tror att du skulle vara rätt person att arbeta på Falks Metall. 

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.

  • (max 10 MB)