LEDIGA TJÄNSTER
 

Ledig tjänst: Kvalitetsansvarig.
Vår nuvarande kvalitetschef går vidare till andra uppgifter inom företaget och vi söker därför en ersättare.  

Du som passar för den här tjänsten arbetar kanske inte med kvalitet idag. Vi vet att du är strukturerad i både ditt sätt och din tanke. Du är bra på att kommunicera med människor både i tal och skrift. Du kan både påbörja, men framför allt avsluta projekt och du har ett brinnande intresse för att lära dig nya saker. Vi kan utbilda om bara du har rätt profil. Tjänsten kan vara deltid eller heltid.

Om du har frågor, ring Anna Falk (0370-33 26 06) eller Per Falk (0370-33 26 01). Välkommen med din ansökan till per@falksmetall.se. Märk mailet med ”Kvalitetsansvarig”

Lediga tjänster: Operatör Mazak
Vi har köpt fler maskiner och söker därför även operatör till dagtid, eftermiddag och natt i vår robothall
där vi har ett antal Mazak Multiplex.

God svenska i tal och skrift krävs. Ring 0370-33 26 06  till Anna för frågor. Ansökningar märkes "Operatör Mazak" och skickas till anna@falksmetall.se

Vi har  alltid behov av fler duktiga medarbetare så om du är sugen på att byta arbete, men kanske inte har kompetens för tjänsten ovan,  ring ändå  0370-33 26 00 till vår växel alternativt ring till Johan på telefon 0370-33 26 05.  Om du redan nu vet att du vill byta arbetsplats, använd formuläret nedan och skicka oss information om dig själv och vad du är bra på. Du kan även maila en spontanansökan till johan@falksmetall.se Märk mailet med "Arbetssökande".


 

Vill du arbeta i vårt team?

Skriv en presentation av dig själv och skicka in den till oss. Tala gärna om varför du tror att du skulle vara rätt person att arbeta på Falks Metall. 

Vi återkopplar till dig så snart vi kan.

  • (max 50 MB)